SARJAMETALLIN HISTORIAA –
sen PAREMMAN ILMASTONMUUTOKSEN PUOLESTA

Yhteystiedot

Sarjametalli Oy on vuonna 1972 perustettu ilmastointiliike Forssassa. Aloitimme ilmastointialan uramme asennustöillä Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun kiinteistöissä. Vuosien saatossa olemme tehneet töitä lukemattomissa kodeissa ja kiinteistöissä asentaen laadukkaita ilmanvaihtojärjestelmiä. Vuonna 2014 Sarjametalli Oy:n liiketoiminta siirtyi Sarjametalli Talotekniikka Oy:lle

Kysy yrityksestämme

IV-työtä vuosikymmenten kokemuksella

Jo yli 40 vuotta toiminnassa ollut yrityksemme aloitti toimintansa talotekniikan ja nuohouksen parissa. Alkutaipaleella teimme töitä pienenä yrityksenä monissa taloyhtiöissä ja kiinteistöissä keräten arvokasta kokemusta pääkaupunkiseudun alueella. Pääkaupunkiseudun asunnot ja kiinteistöt ovat siis olleet huollettavinamme pitkään, ja olemme vuosikymmenien saatossa kehittyneet alamme huippuosaajaksi.


Yrityksemme on asentanut ilmanvaihtojärjestelmiä pääkaupunkiseudun ja läntisen Uudenmaan kiinteistöihin ja asuntoyhtiöihin lukuisissa eri kohteissa. Tutustu Talotekniikan lukuisiin referensseihin, niin vakuutut kokemuksestamme ensi silmäyksellä.

Tätä nykyä Sarjametalli on kahden yrityksen yhtymä. Sarjametalli Talotekniikka Oy on laadukkaan ilmastointiurakoinnin ja asennustöiden huippuosaaja. Vuosien saatossa toimintamme on kehittynyt ja osaamisemme laajentunut. Tämän kokemuksen myötä olemme jakautuneet kahteen eri yritykseen. 


Sarjametalli Sisäilmapalvelut Oy pitää huolen ilmastointijärjestelmien kunnosta ja ylläpidosta kautta pääkaupunkiseudun. Sisäilmapalvelut on työskennellyt useilla korkean profiilin työmailla puhdistaen, huoltaen ja korjaten ilmanvaihtojärjestelmiä useissa merkittävissä kohteissa. Tutustu Sisäilmapalveluiden referensseihin – useat huoltamamme arvokiinteistöt edustavat osaamisemme laatua.